Kemerli İlkokulu
Kemerli Mah. Kemerli Sokak No93 HORASAN

VİZYON

Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Örnek almayacağız, örnek olacağız” ilkesinden hareketle öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir.

TAM GÜN

08:30 / 14:15

Okulumuzun tüm öğretmenleri servis ile gidiş geliş yapmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

İlçeye 21 km. İl merkezine 104 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy 70-80 hane civarında olup nüfusu yaklaşık 400 civarıdır. Ortalama yıllık 90-100 civarı öğrencisi bulunmaktadır. Köy kış aylarında soğuktur ama diğer köylere oranla yol kapanma su donma olayları daha azdır. Köy halkı tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır. Göç çoktur. Erkekler çalışmak için İstanbul´a ve Yurtdışına da gitmektedir. Devamsızlık oranı azdır.